That summer feeling

När jag går hemifrån ljusnar österhimlen, och några rosa molntussar fladdrar fram någonstans där uppe. Jodå, tids nog blir blir det nog sommar det här året också.


Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, allt beror på gruppmedlemmarna i ett grupparbete. Därför är jag lite emot att man inte får välja gruppmedlemmar själv, så att man kan jobba med människor som man vet att man kan prestera bra med.Jag håller med dig om din mattelärare, men det går inte göra så i en klass på cirka 100 personer. Det finns inte en chans att läraren vet vad som försiggår i grupperna och kan därmed inte peka ut personer som inte har tillfört något i arbetet. Kanske jag allra mest är motståndare till så stora klasser. Massproduktion av utbildning. Jag kan inte se något positivt i att ha så stora klasser. Så när man hamnar med gruppmedlemmar som knappt kan prata engelska och varken bryr sig om skolan, skolarbetet, att ens komma till mötena eller svara på mail så får den personen som faktiskt bryr sig om skolan o sina betyg kämpa så himla mycket! Och alla andra medlemmar flyter med på den personens bekostnad. Och så betygssätts det. Där är det något som är fel.

2009-01-09 @ 11:16:42
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: C

utan att jag känner dig, så tror jag alldeles bestämt att jag tycker om dig.

2009-01-13 @ 18:06:33
URL: http://blandrostigacyklar.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja det var helt klart en fin dag, fick små väår-känslor där! :)Jag har inte några problem med att ha någon föreläsning i en klass med 100 studenter, men bara några få föreläsningar isf. En hel utbildning får inte bestå av det för mig. Jag ser ingenting kvalitativt i det. Vi är 9 st i min klass på masterprogrammet nu, det blir oerhört personligt och roligt! Det är precis så jag vill ha det. Och man lär känna föreläsarna lite djupare än i en klass på 100 pers. Många hävdar att man knappt ska ha någon som helst social interaktion med föreläsarna för att de inte ska favorisera gällande betyg osv. Men det ger både lärarna och studenterna så mycket mer av att ha den där sociala interaktionen, som jag anser att man bara kan få i en mindre klass. Ett utbyte av information och idéer helt enkelt :)Tack, ska kolla upp den boken! :)

2009-01-14 @ 08:44:46
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: C

Det är fint.

Långt från skånes slätter, även fast jag är här.

Ytterligare ledtråd jag kan ge dej är leopardhaj och "Cody". Vad säger du nu då?

2009-01-14 @ 20:09:35
URL: http://blandrostigacyklar.blogg.se/
Postat av: Karin

Jaadu, egentligen gillar jag inte riktigt att läsa böcker. Men en riktigt bra bok kan vara väldigt skönt att läsa! Tyvärr känner jag att jag får nog av läsandet när jag pluggar. Så när jag väl är ledig så gör jag hellre något annat än att läsa faktiskt :) Vi fick friheten att välja en "normal" bok i en kurs för ett år sedan. Jag valde The endgame of globalization. Den handlar lite om USA, deras politik, men framförallt Irak-kriget. Om du är intresserad av sånt borde du läsa den! ;) Jag tycker den är riktigt bra!!Vad tycker du om att läsa? :)

2009-01-15 @ 12:44:26
URL: http://viewfromheaven.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh, ta mig dit. snabbt som tusan!

2009-01-27 @ 22:33:09
URL: http://systrarnajoansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0